Basic-Fit Oudenaarde: Instructor Supprimer Enregistrer

Basic-Fit wil iedereen een optimale fitnessbeleving bieden. In steeds meer clubs bieden we daarom live groepslessen aan. Daarvoor zijn wij op zoek naar een enthousiaste Groepslesinstructeur.

Voor onze club zoeken wij een flexibele Groepslesinstructeur die enthousiast lessen kan geven.
 

Votre mission

Als Groepslesinstructeur motiveer jij onze clubleden en help je ze met het behalen van hun sportieve doelen. Dat doe je op een positieve manier, waarbij de beleving centraal staat. Deze moet zo zijn dat ze de volgende keer graag weer jouw les willen volgen. Misschien dat ze dan zelfs een vriend of vriendin meenemen! Want zoveel mogelijk mensen helpen op een positieve manier fit te worden, daar doe je het voor!
 

Nos attentes

  • klantgerichtheid, aanpassings- en inlevingsvermogen;
  • je deelt onze obsessie voor klanttevredenheid, gastvrijheid en service;
  • flexibele beschikbaarheid;
  • commercieel vermogen;
  • Bij voorkeur ben je gediplomeerd voor de les die geeft, maar je kunt ook solliciteren zonder ervaring of opleiding. We bieden namelijk ook opleidingen voor mensen die na een eerste screening goed genoeg bevonden worden om een opleiding te volgen!

Notre promesse

Wie gaat werken voor Basic-Fit komt in een sportieve werkomgeving terecht met leuke collega's. Er heerst een prettige werksfeer waarin je al je fitnesspassie kwijt kunt. Daarnaast vindt er om de drie maanden een kwartaalworkshop plaats waardoor je up to date blijft. Uiteindelijk heb je zelf net zoveel plezier als de leden die speciaal voor jou terugkomen naar 'jouw' club!

 

Postuler à ce poste

Is dit op jouw hartelijke lijf geschreven? Solliciteer! En wie weet ben jij straks de nieuwe Groepslesinstructeur van Basic-Fit!

Résumé

Partager cette offre d’emploi

Travailler chez Basic Fit

Des questions sur l’offre d’emploi?

S’il vous plaît nous contacter à jobs@basic-fit.be

Les applications qui arriveraient sur cette adresse ne seront pas traitées.

Mes offres d'emploi